Başkan Ay'dan Özdemir ve Denize şükran plaketi...

Başkan Ay'dan Özdemir ve Denize şükran plaketi

Başkan Ay'dan Özdemir ve Denize şükran plaketi...

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay sosyal sorumluluk projelerine gösterilen ilgi ve başarılar nedeniyle Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ile Emniyet Müdürü Hüseyin Denize şükran plaketi takdim etti.
Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ile Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Denize iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Düzcenin kolluk kuvvetleri olarak madde bağımlılığı başta olmak üzere çok sayıda sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirerek elde edilen başarıları takdirle karşıladığını belirten Başkan Ay, gerek jandarma komutanlığının gerekse emniyet müdürlüğünün huzur ve güven içinde süren yaşamın en büyük mimarları olduğunu ifade etti. Başkan Dursun Ay madde bağımlılığı ile mücadelede gösterilen üstün başarı nedeniyle Özdemir ve Denize teşekkür plaketi takdim etti.
Albay Yılmaz Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada Teşekkür ediyoruz başkanım. Bu bizim asli görevimiz. Tabi Türkiyede terör birinci öncelik, ikinci öncelik terörle mücadele kadar uyuşturucu ve bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele bizim için de çok önemli. Biz de bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğimize emin olun ve inanın bizlere. Vatandaşlarımız da bizlere güvensinler, inansınlar ifadelerini kullandı.
Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz de açıklamasında bilinçlenme ve eğitime dikkat çekerek Eğitim dediğiniz, aileleri bilinçlendirme dediğiniz nokta buradaki en önemli konu. Bizim her zaman söylediğimiz şu var, polise veya jandarmaya uyuşturucuyla ilgili gelen adam ya içici ya da satıcı olarak geliyor. Yani tabiri caizse artık iş işten geçmiş pozisyonda oluyor. Tabii sizlerin, sivil toplum kuruluşlarımızın, valiliğimizin öncülüğünde yapmış olduğu çalışmalar çok önemli. Dolayısıyla oradaki eğitimde, insanlarımızı bilinçlendirmek noktasında oradaki çalışmalar bize gelen insan sayısını azaltacak. Onun için sizdeki çalışma çok daha önemli. Bize gelince biraz da geçmiş olsun oluyor. Bizim mücadelemiz bu alanda. İnşallah el birliği ile minimize ederek bunları yapacağız dedi.

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER