Başkan Keskin; saldırıda yaralanan muhabirlere geçmiş olsun

Başkan Keskin; saldırıda yaralanan muhabirlere geçmiş olsun

Başkan Keskin;  saldırıda yaralanan muhabirlere geçmiş olsun

DÜZCE - AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunun Gümüşova ilçesi Selamlar köyünü ziyareti sırasında, bir kadının hakaret ve tehdit ettiğini görüntüleyen yerel televizyon muhabirlerinin, korumalar tarafından darp edildiği iddiasına ilişkin, Basın mensubunun kamerasını ve içerisindeki kartı almak kesinlikle demokratik bir ülkede emek veren basın mensuplarına yapılabilecek en büyük hakarettir. dedi.

Kendisine ait bir iş yerinde gazetecilere açıklama yapan Keskin, saldırıda yaralanan muhabirlere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kılıçdaroğlunun basın mensupları, fakir fukara, polis ve kamu görevlileri için adalet istediğini, bunun için yürüdüğünü söyleyen Keskin, Basın mensubunun kamerasını ve içerisindeki kartı almak kesinlikle demokratik bir ülkede emek veren basın mensuplarına yapılabilecek en büyük hakarettir. diye konuştu.

- Hakaret ettiği iddia edilen kişinin il teşkilatımızla hiçbir bağı yok

Keskin, yaşanan olayın ardından CHP kanadından farklı açıklamalar yapıldığını bildirerek, Olayın akabinde bazı söylemler olmuş, AK Parti ile alakalı, AK Partinin bu konu ile alakalı tasarruf kullandığı ve AK Partili bir yöneticinin saldırdığını, böyle saçma sapan ifadelerle açıklama yapılmış. Bizim araştırmalarımıza göre şu anda, saldırı yaptığı iddia edilen kişi ne kadın kollarında görev yapan ne de teşkilatlarda görev yapan bir kişidir. ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlunu darbettiği iddia edilen kadının başörtüsünü savurduğunu ve bunun bir araç olduğunun konuşulduğunu bir gazetecinin söylemesi üzerine Keskin, şunları söyledi:

Olayı gerçekleştiren kadının başörtülü olup olmadığını da bilmiyorum. CHP her zaman başörtüsü ile alakalı açıklamalar yapıyor, biz buna alışkınız. Aslında onların aklının arkasında her zaman neler olduğunu biliyoruz. Onun için, biz, başı açık-kapalı, yaşam tarzı konusundaki görüşümüz bellidir. Bu ülke demokratik bir hukuk devletidir. 15 yılda AK Parti demokrasi alanında büyük ilerlemeler sağlamıştır. CHPnin, olayı başörtüsüne getirmesini özellikle kınıyorum. Orada maalesef koruma polisleri ile alakalı bazı söylemlerde bulunmuşlar, bu söylemleri için de onları kınıyorum.

Görüntü alan muhabirlerin olayı planladığı iddialarının sorulması üzerine Keskin, Bunu anlamak mümkün değil. Darbedilen arkadaşlarımız sadece habercilik anlayışı ile gece-gündüz haber yapmak adına Düzcedeki hemşehrilerimiz ve ulusal kanallara ulaştırmak adına bir gayret gösteriyorlar. CHP ve onun yöneticilerinin basına ve basın emekçilerine saygısını da buradan çok iyi anlayabiliyoruz. Olayın görgü şahitleri de var. Bireysel bir olayı bu kadar abartıp basın mensuplarına ve polislere kadar getirecek bir anlayışı anlayamıyoruz. yanıtını verdi.

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 20:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER