Belediye istedi Karayolları çalışma başlattı

DÜZCE BELEDİYESİ, KGM 4. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNÜN SORUMLULUĞU ALTINA BULUNAN D-100 VE D-655 İLE DİĞER ÇEVREYOLLARI ÜZERİNDE BULUNAN YAYA ÜST GEÇİTLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ KONUSUNDA TALEPTE BULUNDU, EKİPLER VAKİT KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARA BAŞLADI.

Belediye istedi Karayolları çalışma başlattı

Düzce Belediyesi, KGM 4. Bölge Müdürlüğünün sorumluluğu altına bulunan D-100 ve D-655 ile diğer çevreyolları üzerinde bulunan yaya üst geçitlerinin iyileştirilmesi konusunda talepte bulundu, ekipler vakit kaybetmeden çalışmalara başladı.

Düzce Belediyesi kendi sorumluluk alanlarında yapılacak çalışmaları düzenli şekilde yürütmeye devam ederken şehir merkezinde bulunan ve diğer kurumların sorumluluğunda olan alanlara ilişkin de elinden geleni yapmaya devam ediyor. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Cengiz Tuncer’in girişimleri ile KGM 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ile görüşen yetkililer, şehir merkezinde bulunan ana yol yaya üst geçitlerinin iyileştirilmesi amacıyla çalışma başlatılmasını sağladı. Vatandaşların zaman zaman şikayet ettiği üst geçitlerin bakım ve onarımı Hamidiye Mahallesi üst geçidinde yapılmaya başlanırken çalışmaların aralıksız şekilde diğer yaya üst geçitlerinde devam edeceği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 20:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER