Bilim Sanat Günleri Başlıyor...

Bilim Sanat günleri başlıyor

Bilim Sanat Günleri Başlıyor...

3. Bilim, Kültür ve Sanat Günleri 8-9-10 Mayıs 2018 tarihlerinde Düzce Üniversitesinde gerçekleştirilecek.
Düzce Üniversitesinin bu yıl 3.sünü düzenlediği Bilim, Kültür ve Sanat Günleri üç gün boyunca 15 Temmuz Demokrasi Meydanında, konferans salonlarında ve Düzce Üniversitesi stadyumunda düzenlenecek birbirinden farklı ve etkileyici etkinliklerle öğrencilerin hafızalarında yer tutacak.
Bu yıl Düzce Üniversitesi Öğrenci Konseyi ve Öğrenci Topluluklarının işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Bilim, Kültür ve Sanat Günlerinde her gün 10a yakın etkinlikte öğrencilerin, 1 yıllık eğitim- öğretim hayatının stresinden uzaklaştırılarak yaklaşan final öncesi moral bulmaları sağlanacak.
Düzenlenecek etkinlikler boyunca; birbirinden farklı aktiviteler, çeşitli sportif faaliyetler ve kupa törenleri, tiyatro gösterileri, ülkemizin değişik yörelerinden halk oyunları gösterileri ve sıra gecesi, Düzce Üniversitesi gruplarının gösterileri, orkestralar, sürpriz sanatçılar, sürpriz ikramlar ile 40a yakın tanıtım ve satış standı Düzce Üniversitesi öğrencileriyle olacak.
Düzce Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, 3. Bilim, Kültür ve Sanat Günlerine tüm öğrencilerimizi bekliyoruz denildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2018, 10:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER