Bitki koruma ürünü bayilerine eğitim verildi

DÜZCE’DE BİTKİ KORUMA ÜRÜNLERİNİN TOPTAN VE PERAKENDE SATILMASI VE DEPOLASNMASI İLE İLGİLİ OLARAK DÜZCE’DE BİTKİ KORUMA ÜRÜNÜ BAYİLERİNE EĞİTİM VERİLDİ

Bitki koruma ürünü bayilerine eğitim verildi

Düzce Tarım İl Müdürlüğü tarafından bitki koruma ürünlerinin toptan ve perakende satılması ve depolanması ile ilgili olarak bitki koruma ürünü bayilerine eğitim verildi.

İl Müdürlüğü toplantı salonunda 39 Bitki Koruma Ürünü Bayisine bir gün süreli eğitim toplantısı gerçekleştirildi. İl Tarım ve Orman Müdürü Necdet Çiçek, "Bitki Koruma Ürünleri satışı yapan Bayilerin sorumlulukları, bayi başvurularında istenilen bilgi ve belgeler, gerçekleştirilecek olan denetimler, tarım ilaçlarının karekod sistemine kayıtları, fiziki şartların yeni yönetmeliğe uyarlanması gibi birçok konuda bayi yetkisine sahip sorumlu yöneticileri bilgilendirildi. 13.02.2020 tarihinde yürürlüğe girecek bu yönetmelikle birlikte Tarımsal ilaçların üretim safhasından üreticiye ulaşmasına kadar olan süreç kontrol altına alınmakta ve kaçak, ruhsatsız ve tavsiye dışı kullanımın önlenmesi amaçlanmaktadır" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2020, 12:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER