Boğaziçi 180 gün sonra düğün salonuna kavuşacak...

Boğaziçi 180 gün sonra düğün salonuna kavuşacak

Boğaziçi 180 gün sonra düğün salonuna kavuşacak...

Boğaziçi Belediyesi sosyal tesisler hamlelerine bir yenisini daha katarak beldenin ihtiyacı olan çok amaçlı sosyal tesislerinin açılışı gerçekleştirildi.
Boğaziçinde Şekerpınar mahallesinde yapılacak olan düğün salonunun temeli düzenlenen törenle atıldı. İller Bankasından alınan destekle yapılacak olan düğün salonunun temel atma törenine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.
Beldeye kazandırılan bu büyük hizmetin yüklenici firma tarafından 8 ayda bitirilmesi planlanan düğün salonu için Belediye Başkanı İbrahim Ercan devreye girdi ve inşaatın 5 ayda bitirilmesi sözünü aldı.
Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Sözü aldık, 5 ay sonraki, hadi 1 ayda bizden olsun 6 ay sonrası ilk düğünü gerçekleştirmek için hazırlık noktasına getireceğiz. Bu noktada siyasi erkin gücü bizlere destek verdi. Özellikle İl başkanımız yönetimimizin itici gücü bu yatırımın yapılmasına vesile oldu Derken Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Özgür Bergut da, siyasilerin birlik beraberlik içinde hizmetlerin ulaşması için çaba sarf ettiklerini belirtti.
Konuşmaların ardından dualarla ve hayırlı olsun dilekleri ile düğün salonunun temeli atıldı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2018, 07:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER