Çiftçileri ÇKS kayıtlarını mutlaka yaptırın uyarısı...

Çiftçileri ÇKS kayıtlarını mutlaka yaptırın uyarısı

Çiftçileri ÇKS kayıtlarını mutlaka yaptırın uyarısı...

Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, çiftçilerim mağdur olmaları için 29 Aralık 2017 tarihi mesai bitimine kadar Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt yaptırmaları gerektiğini söyledi. Öztürk ayrıca, fındıkta alan bazlı gelir desteğinden yaralanmak isteyen çiftçilerin de aynı tarihe kadar dilekçelerini vermelerini istedi.
Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, ÇKSya kayıt yaptırmayan çiftçileri uyararak 2017 yılı Çiftçi Kayıt Sistemi başvuruları 30 Haziran tarihinde sona ermişti. Düzce ilinde yaklaşık 1000 çiftçi ÇKSya kayıt olmayı unuttu yada yaptıramadılar. Bakanlar Kurulu kararı ile Haziran ayında mağdur olan çiftçilerimizin 29 Aralık 2017 tarihi saat 17.00a kadar uzatıldı. Unutan çiftçiler mutlaka ÇKS kayıtlarını yaptırmaları ve alan bazlı gelir desteğinden yararlanmalıdırlar dedi.
Alan bazlı gelir desteğinden yararlanmak isteyenler dilekçelerini versin
Öztürk ayrıca yine çiftçilere çağrıda bulunarak, 2017 alan bazlı gelir desteği fındık desteği dönüm başı 170 lira almak isteyen çiftçilerimizin daha önce ÇKS kayıtlarını kaptırmak şartı ile yine tarım il müdürlüğüne bizzat giderek dilekçelerini imzalayarak dilekçelerini vermeleri gerekmektedir. 2018 yılının tüm çiftçilerimize bol kazançlı olmasını diliyorum şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER