Cinayet zanlısının da aralarında bulunduğu 4 Kişi tutuklandı

- Cinayet zanlısının da aralarında bulunduğu 4 şüpheli tutuklandı

Cinayet zanlısının da aralarında bulunduğu 4 Kişi tutuklandı

DÜZCE - Düzcede bir okulun müdürünün otomobilinde öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 10 şüpheliden 4ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 14 Martta Ağa Mahallesinde, Rıza Malatyalı Ortaokulu Müdürü Sait Tekinin (37) otomobilinin içerisinde başından tabanca ile vurularak öldürülmesine ilişkin yürütülen çalışma sonucunda somut verilere ulaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın gerçekleştiği tarihten itibaren yaklaşık 45 iş yeri, MOBESE, Plaka Tanıma Sistemine (PTS) ait kamera görüntüleri ile halk otobüsü kameralarından cinayet zanlısının kullandığı aracı tespit etti.

Araç üzerinde yapılan araştırma sonucu, cinayeti, çok sayıda suç kaydı bulunan ve cezaevi firarisi olan M.Knin Ankaradan gelerek işlediği belirlendi.

Olayla ilgili 10 kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda, M.K, zanlıya yardım ettiği öne sürülen E.K. ile azmettirici olmakla suçlanan N.K. ve T.K, Ankarada yakalanarak Düzceye getirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.K, E.K, N.K. ve T.K, cinayeti planlayarak gerçekleştirdikleri gerekçesiyle tutuklanırken, diğerleri savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2017, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER