"Çocuklarımızı zehirleyenlerin dağdaki teröristten farkı yok"

"Çocuklarımızı zehirleyenlerin dağdaki teröristten farkı yok"

"Çocuklarımızı zehirleyenlerin dağdaki teröristten farkı yok"

DÜZCE - Düzce İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, uyuşturucu satıcılarının dağdaki teröristlerden fark olmadığını belirterek, Allaha şükür, sokak satıcıları dediğimiz kişilerin, geçen yıla göre tutuklama ve gözaltına alma sayıları 3e katlanmış durumdadır. Hedef, bir tane bile uyuşturucu satıcısı kalmamasıdır. dedi.

İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, teşkilat olarak kentteki uyuşturucu operasyonlarında göstermiş oldukları gayretten dolayı Hüseyin Denize plaket takdim etti.

Deniz, burada yaptığı açıklamada, uyuşturucu ile mücadelede, hem eğitim hem de sokak satıcılarının yakalanması için yoğun çaba harcadıklarını söyledi.

Mücadelenin her geçen gün daha iyiye gittiğini kaydeden Deniz, şöyle devam etti:

Uyuşturucu, Türkiyedeki terörle beraber baş belalarından biridir. Allaha şükür, sokak satıcıları dediğimiz kişilerin, geçen yıla göre tutuklama ve gözaltına alma sayıları 3e katlanmış durumdadır. Hedef, bir tane bile uyuşturucu satıcısı kalmamasıdır. Bir kişiyi bile çok görüyoruz, bunu sıfırlama noktasında, tamamen bertaraf ekmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Deniz, mahalle muhtarları ve duyarlı vatandaşlar ile birlikte mücadelenin etkin şekilde sürdüğünü ifade ederek, Uyuşturucu satarak çocuklarımızı zehirleyenlerin, dağdaki teröristten hiçbir farkı yoktur. O da insanları öldürüyor, bu da... Biz de buradayız, mücadelemizi yapacağız. Uyuşturucu teröristi dediğimiz insanlardan bir tane bile kalmayıncaya kadar mücadelemize devam edeceğiz. şeklinde konuştu.

 

haber

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2017, 14:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER