Cumhurbaşkanı Erdoğan: "FETÖ'cü alçaklara karşı ayakta dimdik durdunuz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "FETÖ'cü alçaklara karşı ayakta dimdik durdunuz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "FETÖ'cü alçaklara karşı ayakta dimdik durdunuz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siz Düzceliler, Çanakkaledeki büyüklerimiz nasıl ispatladıysa, siz de kendinizi 15 Temmuzda öyle ispatladınız dedi.
AK Parti Düzce 6. Olağan İl Kongresine katılmak üzere Düzceye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kongre sonrasında Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ve 15 Temmuz şehidi Ufuk Baysanın evini ziyaret etti. Belediye ziyareti öncesinde, belediye önünde toplanan halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Düzcelilerin kendisine coşkulu ve heyecanlı bir gün yaşattıklarını dile getirerek, Gerçekten Düzce bize anlamlı bir gün yaşattı. Heyecan, coşkulu bir gün yaşattı. Bizde dedik ki; Düzcedeki her sivil bir neferdir. Siz kendinizi Çanakkaledeki büyüklerimiz nasıl ispatladıysa, Kurtuluş Savaşındakiler nasıl ispatladıysa sizde kendinizi 15 Temmuzda öyle ispatladınız. Bu meydanları öyle doldurdunuz, yılmadınız, usanmadınız o FETÖcü alçaklara karşı dimdik ayakta durdunuz. Şehidimizin kanı yerde kalmayacak. İnşallah bu mücadeleyi bu şekilde sürdürürken Rabiamızı unutmayacağız. Kimse ırkçılık yapmayacak. Allah, ‘Yaratılmışların en şereflisi insandır diyor. Bizler de insan olmanın bahtiyarlığı içerisinde sevgili Peygamberimizin ümmeti olarak bu yolda yürümeye devam edeceğiz. Ümmet bilinci içerisinde bu yolda devam ederek ona toz kondurmayacağız diye konuştu.
Düzce Belediyesi ziyareti sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuzda Ankara Gölbaşı Özel Harekat Merkezine havadan yapılan bombalı saldırıda şehit olan Ufuk Baysanın Beyköy Mahallesinde bulunan evini ziyaret etti. Ziyaretin ardından vatandaşları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonrasında Düzceden ayrıldı.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2017, 16:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER