DEAŞ'ın kaçırdığı çocuk yuvasına kavuştu...

DEAŞ'ın kaçırdığı çocuk yuvasına kavuştu

DEAŞ'ın kaçırdığı çocuk yuvasına kavuştu...

DÜZCE - Terör örgütü DEAŞ tarafından Iraka kaçırılan 7 yaşındaki Alparslan, Düzcedeki evine getirildi.

Terör örgütü DEAŞ tarafından 3 yıl önce kaçırılan Alparslan, AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşirin girişimleri ve Başbakan Binali Yıldırımın talimatıyla Türkiyeye getirilerek annesiyle kavuşturuldu.

Oğluna kavuşan anne Mehtap Kazancı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu ve bu duyguyu tarif edemeyeceğini söyledi.

Oğluna kavuşmasında desteklerini gördüğü milletvekili Keşire ve Başbakan Yıldırıma teşekkür eden Kazancı, Aslına bakacak olursanız oğluma kavuşacağım konusunda çok fazlaca ümitsizdim. Her şey Ayşe Hanımı görene kadar bu şekildeydi. Ayşe Hanımı gördükten sonra her şey değişti. Ayşe Hanımla konuştum ve Tamam, Ayşe Hanım bize yardım edecek kişi. dedim. Ondan sonra her şey hızlandı. Bir iki ay içinde inanılmaz gelişmeler oldu ve oğlum artık yanımda. dedi.

- Oğlum artık yanımda çok mutluyum

Başbakan Yıldırım ve Milletvekili Keşire minnet borçlu olduğunu anlatan Kazancı, duygularını şöyle ifade etti:

Herkese çok teşekkür ederim. Oğlum artık yanımda, çok mutluyum. O da çok mutlu. Evine geldi, odasını gördü. Bu mutluluk tarifsiz. Bunu yaşamanız lazım. Oğlumu görene kadar inanamadım. Başbakanımıza minnettarım. Bugüne kadar hep geldi-gelecek diye bekliyordum ama geldiğini görünce inadım.

Türkiyeye ilk geldiğinde çok fazla kalabalık olduğu için biraz korktuğunu vurgulayan Kazancı, Çok insan vardı. Fotoğraf çekiliyordu. İlk etapta korktu fakat beni görünce tanıdı. Beni daha önce oğluma anlatmışlar. Görünce bana hemen alıştı. Anne demeye başladı. Bundan sonra daha iyi olacağını umut diyorum. dedi.

Annesinden 3 yıldır ayrı kalan Alparslan ise annesinin bir gün gelecek umuduyla özenle düzenlediği odasında yeni oyuncaklarıyla bir süre oynadı.

 

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2017, 11:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER