Dikkatli Vatandaş Dolandırıcıların İşini Bozdu

Dikkatli Vatandaş Dolandırıcıların İşini Bozdu

Dikkatli Vatandaş Dolandırıcıların İşini Bozdu

Düzce bir bankanın ATMsine dolandırıcılar tarafından yerleştirilen düzenek vatandaşın dikkati sayesinde fark edildi. Polis ekipleri dolandırıcıların bulunması için çalışma başlattı.
Ramazan Bayramı öncesinde memur, işçi ve emeklilerin maaşlarının yatacağının bildirilmesi üzerine dolandırıcılar da harekete geçti. Bankamatiklere düzenek yerleştiren dolandırıcılar kart bilgilerini kopyalıyor ve vatandaşların çektikleri paraların bankamatiklerin içerisinde kalmasını sağlıyor.
Benzer bir düzenek ise Düzcede Kuyumcuzade Bulvarında bulunan bir banka şubesinin ATMsine yerleştirildi. Vatandaşların dikkati sayesinde fark edilen düzeneği gören banka çalışanları polis ekiplerine haber verdiler. Banka şubesine gelen polis ekipleri düzeneği söktüler ve kullanılan düzeneği ATMye yerleştiren dolandırıcıları aramaya başladılar.
Yetkililer, vatandaşları özellikle bayram öncesi bu tip olaylara karşı uyararak Vatandaşlarımız çok dikkatli olsunlar. Dolandırıcılar her türlü yolu denemeye başladılar. Bayram öncesi şüphelendikleri en ufak bir şey olursa 112 Acil hattını arasınlar dediler.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER