Düzce Belediyesi’nden, kamyoncu esnafına maske desteği

DÜZCE BELEDİYESİ’NİN MASKE DİKİM ATÖLYESİ’NDE ÜRETİLEN MASKELER VATANDAŞLARA DAĞITILMAYA DEVAM EDİYOR. ÜRETİLEN MASKELER DÜZCE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI HÜDAVER GÖSTERİŞLİ TARAFINDAN DÜZCE KAMYONCULAR KOOPERATİFİ’NE TESLİM EDİLEREK, ŞOFÖRLERİN MASKE SIKINTISI GİDERİLDİ

Düzce Belediyesi’nden, kamyoncu esnafına maske desteği

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediyesi’nin Maske Dikim Atölyesi’nde üretilen maskeler vatandaşlara dağıtılmaya devam ediyor. Üretilen maskeler Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli tarafından Düzce Kamyoncular Kooperatifi’ne teslim edilerek, şoförlerin maske sıkıntısı giderildi.

Düzce Belediyesi, Düzce’de vatandaşların maske ihtiyacını gidermek için çalışmalarını sürdürüyor. Kültür Merkezinde oluşturulan Maske Dikim Atölyesinde gönüllüler tarafından üretilen maske üretimi yapılırken, bir yandan da vatandaşlara dağıtımı devam ediyor. Bu kapsamda üretilen maskeler vatandaşlara ulaştırılması için muhtarlara dağıtılırken, bir yandan da Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli tarafından kuruluşlara dağıtılıyor. Düzce Kamyoncular Kooperatifi’ne maskeler de teslim edildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz, “Düzce Belediye Başkan Yardımcımız sayın Hüdaver Gösterişli’ye teşekkür ediyorum. Maske Dikim Atölyesi’nde üretilen maskeleri bugün burada şoför arkadaşlarımıza temin ettiler. Arkadaşlarımızın tek sıkıntısı maskeydi. Bu sıkıntıda Belediyemiz tarafından giderildi. Her türlü önlemi alarak vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2020, 15:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER