DÜZCE'DE POLİS EKİPLERİ KORONA VİRÜS DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

DÜZCE'DE POLİS EKİPLERİ KORONA VİRÜS DENETİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Düzce’de korona virüs tedbirleri kapsamında denetimleri sıklaştıran polis ekipleri, maskesiz gezenleri uyardı. 

Düzce’de korona virüs tedbirleri kapsamında polis ekipleri denetimlerini sıkılaştırdı. Denetimlerde polisi gören maskesiz vatandaşların bazıları maske takmaya çalışırken, bazıları da yanlış taktığı maskesini düzeltmeye çalıştı. Düzce’nin en yoğun yaya ve araç trafiğine sahip mevkilerinden Atatürk Bulvarı’nda yapılan denetimlerde yanlış maske takanlar polis ekipleri tarafından uyarılırken, maskesi olmayan vatandaşlara ekipler tarafından maske verildi.

Denetimler sırasında bir vatandaşın ise maskesini çenesinin altına taktığını gören polis ekipleri, şahsı uyardı. Yağmur yağdığı için maske takmadığını belirten vatandaş, “Yağmur yağıyor o zaman maskeyi başıma takayım” diyerek kendini savundu. Vatandaşa polis ekiplerinin ikinci uyarısı sonrasında maskesini takarak uzaklaştı.

Polis ekipleri, Atatürk Bulvarı'nda yapılan denetim sonrası İstanbul Caddesi ve vatandaşların yoğun olarak bulunduğu diğer alanlarda denetimlere devam etti.

Güncelleme Tarihi: 21 Ağustos 2020, 14:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yasemin
Yasemin - 4 yıl Önce

Cumayerine pazarı denetleyin kimsede maske yok

Murat Acar
Murat Acar - 4 yıl Önce

Niye uyarı bas cezayı gitsin bunlar laftan anlamaz

Düzceli
Düzceli - 4 yıl Önce

Bolu mahkemesi nin verdiği karar biliyormusun açık alanda maske dakılmaya bilir diye karar verdi. Maske kapalı yerde dakılması zorunlu açık alanda maske dakmanın anlamı ne

SIRADAKİ HABER