Düzce İtfaiyesi yangın güvenliği danışmanlığı verecek...

Düzce İtfaiyesi yangın güvenliği danışmanlığı verecek

Düzce İtfaiyesi yangın güvenliği danışmanlığı verecek...

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü yapı inşaatları öncesi tesis ve işletmelerin yangın güvenliğinin doğru sağlanması amacıyla ücretsiz olarak Yangın Güvenliği Danışmanlığı hizmetine başlıyor.
Düzce Belediyesi, tesis ve işletmelerin yapımında yangın yönetmeliğine uygunluk durumunu sıkı bir denetim çerçevesinde değerlendirerek yeterlilik belgesini veriyor. İşletme ve tesis yapımında yangın güvenliğinin yetersiz olması halinde yangın yönetmeliğine ilişkin ruhsatın verilmemesi ile oluşan tamir ve tadilat mağduriyetinin ortadan kaldırılması amacıyla yeni bir uygulama başlatıldı.
Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, yapı inşaatları öncesinde yangın güvenliğine uygunluk açısından gerekli olan şartların yerine getirilmesi amacıyla ücretsiz yangın güvenliği danışmanlığı hizmeti verileceğini belirterek Binalarımızda ve işyerlerimizde alınması gereken yangın güvenlik önlemleri hakkında bilgi almak ve İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı işlemleri kapsamında müdürlüğümüzden alınması gereken Yangın Güvenliği Yeterlilik Belgesi Başvurusu öncesinde bilgi alabileceğiniz itfaiye danışmanlık sistemi hizmete başlamıştır. Gereksiz tadilatların mağduru olmamak ve daha güvenli bir yaşam alanı için lütfen bilgi alınız şeklinde açıklama yaptı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ocak 2018, 13:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER