Düzce sokaklarında bisikletli polis dönemi

DÜZCE SOKAKLARINDA BİSİKLETLİ POLİS DÖNEMİ BAŞLADI. TRAFİKTE ULAŞIMDA SIKINTI YAŞAYAN VE VATANDAŞLA DAHA İÇ İÇE BİR DİYALOG OLUŞTURMAK İÇİN KOLLARI SIVAYAN DÜZCE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK ŞUBESİ, YAYALARIN YOĞUN OLDUĞU BÖLGELERDE BİSİKLETLİ POLİSLERLE HİZMET VERECEK

Düzce sokaklarında bisikletli polis dönemi

 Düzce sokaklarında bisikletli polis dönemi başladı. Trafikte ulaşımda sıkıntı yaşayan ve vatandaşla daha iç içe bir diyalog oluşturmak için kolları sıvayan Düzce Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, yayaların yoğun olduğu bölgelerde bisikletli polislerle hizmet verecek.

Düzce Emniyet Müdürlüğü vatandaşların güven ve huzurunu sağlamak, Düzcelilere daha iyi hizmet verebilmek için bisikletli polislik dönemini başlattı. Özellikle yayaların yoğun olduğu bölgelerde Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bisikletleri ile vatandaşlara hizmet edecek. Trafikte yaşanan yoğunluk ve ulaşımın sorunlu olduğu bölgelerde vatandaşa daha yakın hizmet etmek için alınan karar ile Toplum Destekli Polislik Şubesi ekipleri kasklarını takacak, bisikletlerini binerek vatandaşların arasında dolaşacak. Korona virüs ile mücadele kapsamında hayata geçirilen proje, pandeminin ardından da devam edecek.

Güncelleme Tarihi: 12 Haziran 2020, 18:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER