Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesine ziyaret

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesine ziyaret

Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesine ziyaret

Akçakoca Kaymakamlığı ve ilçe protokolü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Düzce Üniversitesi Akçakoca Yerleşkesine ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarete; Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Akçakoca Garnizon Komutanı Savaş Karataşlı, Akçakoca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Direk, AK Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Akçakoca Müftüsü Mehmet Taşcı ve ilçe protokolü katıldı.
Programda; Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Seyda Faikoğlu, Müdür Yardımcıları ile akademik ve idari personeller yer aldı. Yüksekokul Yönetimi tarafından karşılanan heyet, Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulunda memur olarak görev yapmakta olan 15 Temmuz Gazisi Ferhat Gökmen ile bir araya geldiler.
Ziyarette Ferhat Gökmen, hain darbe girişimi gecesinde Ankara Genelkurmay Karargâhı önünde kendisinin ve diğer sivillerin darbecilere karşı mücadelesini ve o gece yaşananları anlattı. 15 Temmuz 2016 gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın çağrısıyla Ankaradaki evinden çıkarak darbecilere karşı direnen ve tankın altında kalarak ağır bir şekilde yaralanan Gazi Ferhat Gökmen, o gece yaşananların özellikle genç nesillere aktarılması gerektiğini ifade etti. Gökmen, yeni nesillerin 15 Temmuzda milletimizin ortaya koyduğu milli ve manevi direnişi doğru bir şekilde anlamalarının önemine dikkat çekerek konuşmasını sonlandırdı.
15 Temmuz hain darbe girişimine karşı milletimizin gösterdiği kararlılığın vurgulandığı ziyaretin sonunda Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Gazi Ferhat Gökmene 15 Temmuz Destanını simgeleyen bir tablo hediye etti. Akçakoca Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Direk de Ferhat Gökmene, öğrencilerin 15 Temmuzla ilgili yazdığı şiir ve kompozisyonların yer aldığı kitabı hediye etti.
Ziyaret, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürkün teşekkür ve kapanış konuşması ile sona erdi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2017, 07:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER