Düzce Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu başarılarıyla ses getiriyor

Düzce Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu başarılarıyla ses getiriyor

Düzce Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu başarılarıyla ses getiriyor

Kazandığı başarılarla adından söz ettiren Düzce Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu, yeni eğitim-öğretim yılındaki planları, çalışmaları ve uygulamaya koydukları projeleri hakkında bilgiler verdi.
Bu yıl oyun gruplarına yeni yörelerin eklendiğini belirten Düzce Üniversitesi Halk Oyunları Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Abdülsamet Ünüvar, yeni öğrencilerin katılımıyla daha geniş kapsamda çalışmalara devam ettiklerini ifade etti. Düzce Üniversitesini en iyi şekilde temsil edip başarılarını daha yukarıya taşımayı hedeflediklerini dile getiren Abdülsamet Ünüvar, Başkan Yardımcıları Erdi Argun ve Kübra Alkaya ile birlikte Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İdris Şahini ziyaret ettiklerini söyledi. Ziyarette, yaptıkları ve planladıkları proje ve çalışmaları anlattıklarını sözlerine ekleyen Ünüvar ve Topluluk üyeleri, sağladıkları katkılardan dolayı Düzce Üniversitesi Yönetimine teşekkürlerini ifade ettiler.
Yakın zamanda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonunun birlikte düzenlediği Üniversiteler Arası Halk Oyunları Yarışmasında Düzce Üniversitesini temsil eden Halk Oyunları Topluluğu, yarışmadan Düzce Üniversitesi tarihinde ilk Türkiye finali başarısıyla dönmüştü. Yaklaşık 40 üniversitenin katıldığı yarışmada Halk Oyunları Topluluğu grubunda 2. olarak finale katılmaya hak kazandı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 07:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER