Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden örnek etkinlik

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden örnek etkinlik

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden örnek etkinlik

Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından engelli bireylere karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen Engel Yok Sen Gel Yaşama Birlikte Yön Verelim başlıklı etkinlik yapıldı.
Düzce Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda başlayan ve üç gün süresince devam edecek etkinliğin ilk gününe; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Düzce Özel Eğitim Mesleki Merkezi Müdürü Muhammet Selçuk, öğretim elemanları ve Düzce Özel Eğitim Mesleki Merkezi öğrencileri katıldı.
Etkinliklerin ilk günü zihinsel engelli bireylere yönelik düzenlenen programla başladı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Spor Bilimleri Fakültesinin düzenlediği etkinliklerin çok önemli olduğunu ifade ederek toplumla birlikte olmanın onurunu yaşadıklarını söyledi. Bu tür programları düzenlemeye devam edeceklerini belirten Prof. Dr. İlhan Genç, emekleri için başta Yrd. Doç. Dr. Nurgül Tezcan Kardaş olmak üzere Spor Bilimleri Fakültesi öğretim elemanlarına teşekkür etti.
Açılış konuşmasının sonrasında, Nurgül Tezcan Kardaş ve Serkan Kardaş rehberliğinde Düzce Üniversitesi öğrencileri, Ritim Eğitimi ve Dans dersi kapsamında ritim gösterisi sergiledi. Ritim ve ardından semazen gösterisiyle devam eden programda, Düzce Üniversitesi öğrencileri, Düzce Özel Eğitim Mesleki Merkezi öğrencileriyle birlikte dans gösterisi ve eğitsel oyunlarla anlamlı bir sosyal sorumluluk çalışmasını daha hayata geçirdi. Öğrencilerin gösterileri katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.
Etkinliğin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç tarafından Düzce Özel Eğitim Mesleki Merkezi Müdürü Muhammet Selçuka katkıları için plaket takdim edildi. Ayrıca etkinliğin düzenlemesinde emeği geçenlere teşekkür belgesi, Düzce Özel Eğitim Mesleki Merkezi öğrencilerine de madalyaları takdim edildi.
Engel Yok Sen Gel Yaşama Birlikte Yön Verelim başlıklı etkinlik, işitme, görme ve ortopedik engellilere yönelik düzenlenecek programlarla devam edecek.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 26 Aralık 2017, 08:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER