Düzce Üniversitesi'nden piyano ve kemençe resitali

Düzce Üniversitesi'nden piyano ve kemençe resitali

Düzce Üniversitesi'nden piyano ve kemençe resitali

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi tarafından düzenlenen Piyano ve Kemençe Resitali Cumhuriyet Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesinden Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Kaptan ve Dr. Öğretim Üyesi Filiz Kaya Işık, keyifli bir müzik dinletisi icra etti. Son dönemlerde batı müziği enstrümanları ile Türk Müziği icrasının sıklıkla karşımıza çıktığı ifade edilen programda, Türk Müziği enstrümanlarından klasik kemençe ile tamamen batı müziğinden oluşan bir repertuarın Düzce Üniversitesinde gerçekleştirilmesinin önemine vurgu yapıldı.
Piyanoda Ayşe Kaptan ve kemençede Filiz Kaya Işık, başarılı bir sahne performansı sergileyerek dinleyicilere keyifli bir müzik akşamı yaşattı. Birbirinden değerli eserlere notalarıyla hayat veren Düzce Üniversitesi öğretim üyeleri, büyük beğeni topladı.
İlgi ve beğeniyle takip edilen konsersin sonunda, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran tarafından Dr. Öğretim Üyesi Ayşe Kaptan ve Dr. Öğretim Üyesi Filiz Kaya Işıka teşekkür belgesi takdim edildi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2018, 10:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER