Düzce Valisi görevde olan personelin bayramını kutladı

DÜZCE VALİSİ DR. ZÜLKİF DAĞLI, RAMAZAN BAYRAMI’NDA GÖREVLİ OLAN EMNİYET VE JANDARMA PERSONELLERİNİ YERLERİNDE ZİYARET EDEREK BAYRAMLARINI KUTLADI.

Düzce Valisi görevde olan personelin bayramını kutladı

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Ramazan Bayramı’nda görevli olan emniyet ve jandarma personellerini yerlerinde ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Korona virüs salgını nedeni ile bu yıl Ramazan Bayramı eski senelerdeki gibi kutlanamıyor. Bu kapsamda Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, salgın süreci boyunca vatandaşların can ve mal güvenliğini muhafaza eden personelleri çalıştığı kurumlarda ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Salgın sürecinde ve bayram günü görevlerinin başında olan personellsı bayramlarını kutlayan Vali Zülkif Dağlı, “Bu özel günde de görevi başında olan personelimiz var; jandarmamız, emniyetimiz, itfaiyemiz, 112 teşkilatımız ve sağlıkçılarımız bugün de görevleri başındalar. Arzu ettiğimiz husus, tekrar eski bayramlara dönebilmek. Ama içerisinde bulunduğumuz durum biraz daha fiziki şartları farklılaştırdı, bizim kendi aramızdaki mesafeyi uzaklaştırdı. Biz görevi başında olan personelimize gönül yakınlığımızı hissettirebilmek için görev yerlerine gelerek onlarla birlikte olmaya çalıştık. Kendilerinin bayramını kutluyor görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2020, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER