Erdemliler Derneğinden "Bir El Bin Genç projesi

Erdemliler Derneğinden "Bir El Bin Genç projesi

Erdemliler Derneğinden "Bir El Bin Genç projesi

DÜZCE(İHA) – Düzce Erdemliler Derneğinden bağımlılıkla mücadelede farkındalık projesi için Bir El Bin Genç projesi hayata geçiyor.
Düzce ili Çilimli ilçesinde faaliyet gösteren ve gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile bilinen Erdemliler Derneğinin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen Bir El Bin Genç projesi başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı çerçevesinde desteklenen ve 1 Kasım 2017 ile 1 Temmuz 2018 tarihleri arasında madde ve teknoloji bağımlılığına dikkat çekmek için gerçekleştirilecek Bir El Bin Genç projesi, dernek merkezinde gerçekleştirilen proje koordinasyon toplantısı yapıldı.
Toplantıya, Dernek Başkanı ve Proje Koordinatörü Hasan Karadayı, Dernek Yönetim Kurulu Üyeleri, Proje Koordinatör Yardımcıları İlyas Temel Şafak ve Seyhan Akyüz, proje ortak ve paydaşlarından Yeşilay Düzce Şube Başkanı Hayati Eğilmez, Çilimli Belediyesi Temsilcisi Ahmet İmadoğlu, Çilimli ilçe Müftülük Temsilcisi Faruk Çolak katıldı.
Koordinasyon toplantısında, çağımızın vebası olan bağımlılığa dikkat çekmek, bu konuda farkındalık eğitimleri vermek için yola çıkan Erdemliler Derneği, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı ile toplumun tüm kesimlerinde, Ortaokul ve Liseler, Din eğitim ve öğretimi yapan örgün kurslar, yetişkin kursları, STKlar, halkın yoğun olarak bulunduğu kahvehaneler, camiler, muhtarlıklar vb. sosyal yaşam alanlarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.
Toplantıda, projenin işleyişi hakkında bilgiler verildi ve görev dağılımı yapıldı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2017, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER