Erdoğan Bıyık, gençlere taş çıkarttı

Düzce Müftülüğü ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hayata geçirilen Karaca Cami Gençlik Merkezi açılışında MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık langırt, masa tenisi ve bilardo oymadı, hünerlerini...

Erdoğan Bıyık, gençlere taş çıkarttı

Düzce Müftülüğü ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa hayata geçirilen Karaca Cami Gençlik Merkezi açılışında MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık langırt, masa tenisi ve bilardo oymadı, hünerlerini sergiledi.

Karaca Cami Gençlik Merkezi açılışı yapıldı. Gençlerin zaman geçirebilecek yerlerin oluşturulması adına hayata geçirilen projede ASKF Düzce Şubesi Başkanı ve MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık, önce langırt oynadı. Muayhthaı Hocası Milli sporcu Muhammed Bisgin ile karşılıklı oynadığı langırt oyunu çekişmeli anların yaşanmasına neden oldu. Daha sonra bilardo masasında hünerlerini sergileyen Bıyık, son olarak masa tenisi oynadı.

Erdoğan Bıyık, “Düzce’mize bu tarz tesislerin kazandırılması bizleri mutlu ediyor. Burada mahallenin gençleri keyifli zaman geçirecek, sokaklarda oynamak yerine buraya gelerek yetkililer eşliğinde oyunlar oynayacaklar. Bu tesisin açılmasına emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2018, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER