Fenerbahçe Kulübünün "1907 Okul 1907 Pota" projesi

Fenerbahçe Kulübünün "1907 Okul 1907 Pota" projesi

Fenerbahçe Kulübünün "1907 Okul 1907 Pota" projesi

 

DÜZCE - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve başkan vekili Mithat Yenigün, Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünce yürütülen 1907 Okul 1907 Pota projesi kapsamında Düzcede bahçesine basketbol potası yaptırılan 10 okuldan birinin açılış törenine katıldı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlıyı makamında ziyaret eden Yıldırım ve Yenigün, daha sonra Kültür Mahallesindeki Mustafa Kemal Ortaokuluna geçti.

Burada düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Mithat Yenigün, çok anlamlı ve özel bir proje yürütüldüğünü söyledi.

Proje sayesinde gençlerin, yurt dışında Türkiyeyi gururlandıracağını ifade eden sarı-lacivertli kulübün başkan vekili, şöyle konuştu:

Fenerbahçenin amacı, ülkemize, çocuklarımıza, ailelerimize hizmet etmek ve başarılı sporcuların yetişmesini sağlamaktır. O yüzden Düzcede 10 okula yerleştirilmiş potalarımızdan bir tanesinin açılış törenindeyiz. Umarım yıllar sonra bu potalardan faydalanarak çocuklarımızın spora ve basketbola sevgileri artacaktır. Ülkemizi yurt dışında temsil etmelerini görerek gururlanacağız.

Konuşmanın ardından Yıldırım ve Yenigün, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ile Düzce Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Selahattin Kudu açılış kurdelesini kesti.

Kurdele kesiminin ardından okul öğrencileri gösteri maçı yaptı. Öğrenciler, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırıma sevgi gösterilerinde bulundu.

haber

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2017, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER