Güler misin, tüyer misin oyunu sergilenecek...

Güler misin, tüyer misin oyunu sergilenecek

Güler misin, tüyer misin oyunu sergilenecek...

Düzce Belediyesi organizasyonu ile Güler misin, Tüyer misin? adlı komedi tiyatro oyunu 26 Aralık Salı günü saat 19:30da Kültür Merkezinde sergilenecek.
Vikader Sanat Atölyesi tarafından hazırlanan ve Düzce Belediyesi organizasyonu ile Düzceye getirilen Güler misin, Tüyer misin? adlı komedi oyunu tiyatro severlerle buluşacak. Hüseyin Erkanlının yazıp yönettiği 2 perdelik komedi oyunu 26 Aralık Salı günü saat 19:30da ücretsiz olarak Kültür Merkezinde sahnelenecek. Hüseyin Erkanlı, Sinem Yener, Fatih Küçük, Leman Aydın, Nilüfer Erkanlı ve Cem Doğanın oyuncuları olduğu tiyatronun konusu şöyle;
İki karı koca ilk görüşte ne kadar birbirine aşık dedirten iki insan ama zaman, yıllar bu iki aşığa neler yapıyor böyle? Evlilik aşkı öldürür mü? Renklendirir mi? Bir evli çiftimizin ilk yılları ve 10 yıl sonraki hallerini izlerken kahkahalara boğulacaksınız. Ardından bir sonraki hikayenin ipuçlarını veren bir şiirle diğer sahneye bağlanacağız unuttuğumuz kabare geçişleriyle birlikte. Türk insanının teknolojiyle imtihanı, mistik sanatımız olan falın üstadı Reca ve sosyal medya düşkünü iki gencimiz üzerindeki karşı konulmaz etkisi, diksiyon hocamızı çıldırtan Erzurumlu Mehmet, ya bunların arasından sıyrılıp oyuna damgasını vuran Nadide kaynana. İzlerken gülmekten yorulacağınız bir komedi geliyor. Bizden, içimizden sıcacık ve doğal anlatımıyla Güler misin, Tüyer misin? Seyirciye unutamayacağı dakikalar vadediyor.

haber

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2017, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER