Haftalardır çağrılara cevap verenlere teşekkür ziyareti

KORONA VİRÜS SALGINI SONRASINDA İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NCA OLUŞTURULAN VEFA SOSYAL DESTEK GRUPLARI, 112 ÇAĞRI MERKEZİNDE ÇAĞRILARA CEVAP VEREREK YÖNLENDİRME YAPIYOR. HAFTALARDIR ÇAĞRILARA CEVAP VEREN EKİPLERE SAĞLIK İL MÜDÜRÜ DR. YASİN YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİ

Haftalardır çağrılara cevap verenlere teşekkür ziyareti

Korona virüs salgını sonrasında İçişleri Bakanlığı’nca oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları, 112 Çağrı merkezinde çağrılara cevap vererek yönlendirme yapıyor. Haftalardır çağrılara cevap veren ekiplere Sağlık İl Müdürü Dr. Yasin Yılmaz’dan teşekkür ziyareti gerçekleşti.

İçişleri bakanlığı tarafından önce 65 yaş ve üstü vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı olanlara ardından 20 yaş altı kişiler için oluşturulan sokağa çıkma kısıtlamasının ardından bu kişilerin ihtiyaçlarının giderilmesi için oluşturulan Vefa Sosyal Destek grupları çalışmalarını sürdürüyor. İl genelinde bir çok vatandaşın 112 Çağrı merkezini arayarak Vefa Sosyal Destek grupları ile irtibat kurmasını sağlayan ve çağrıları cevaplayan ekibe Düzce İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz teşekkür ziyaretinde bulundu. Vefa sosyal destek gruplarının destekleri ile Düzce’de süreci çok iyi yürüttüklerini belirten Dr. Yılmaz, ekiplere teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 11:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER