Halk kararını kırmızıdan yana verdi

DÜZCE BELEDİYESİ TOPLU ULAŞIM HİZMETLERİNİ ÖZELLEŞTİRMESİNİN ARINDAN YENİ TİP ARAÇLARIN RENKLERİ İÇİN DE VATANDAŞLARI FİKRİNE BAŞVURDU. SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DÜZENLENEN ANKETTEN ARAÇLARIN KIRMIZI OLMASI YÖNÜNDE FİKİR ÇIKTI

Halk kararını kırmızıdan yana verdi

Düzce Belediyesi toplu ulaşım hizmetlerini özelleştirmesinin arından yeni tip araçların renkleri için de vatandaşları fikrine başvurdu. Sosyal medya üzerinden düzenlenen anketten araçların kırmızı olması yönünde fikir çıktı.

Düzce Belediyesi vatandaşlara ulaştıran hizmetlerin kalitesi ve niteliği artırmak için çalışmalarına devam ederken toplu ulaşım hizmetlerinin özelleştirilmesi ve sonrasında devam eden süreçte yeni tip araçların renkleri de belirlendi. Toplu ulaşım hizmetlerinde kullanılacak yeni tip araçların renkleri konusunda vatandaşların düşüncesine önem veren Düzce Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı anket çalışmasında Düzcelilere iki alternatif sundu. Mavi ve Kırmızı renkleri seçeneklere koyan Düzce Belediyesi “şehir içi ulaşım sistemimizde kullanacağımız otobüslerin renklerini siz seçin” diyerek her yaştan vatandaşa fikrini sordu. Bir hafta süren anket kapsamında Mavi renk 988 oy alarak %38’lik orana erişirken Kırmızı renk ise 1612 oy alarak %62’lik oran ile yeni araçların rengi olacak. Düzcelilerin görmek istediği kırmızı renk araçlar, çok yakın zamanda Düzce’nin sokaklarında olacak.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2020, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER