Hayırsever iş adamından eğitime destek

Hayırsever iş adamından eğitime destek

Hayırsever iş adamından eğitime destek

DÜZCE - Düzcede bir hayırsever tarafından yapılacak 32 derslikli lise için protokol imzalandı.

 

Valilik makamında düzenlenen törene, Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve okulu yaptıracak Sarsılmaz İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Latif Aral Aliş katıldı.

Uzunmustafa Mahallesindeki mülkiyeti İl Özel İdaresine ait taşınmaza yapılacak okulun isminin Sarsılmaz Aliş Anadolu Lisesi olacağını belirten Vali Dağlı, 32 derslikli lisenin yapımına en kısa sürede başlanacak. Sarsılmaz İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketimizin sahibi Aral Bey ile Uzunmustafa Mahallemize 32 derslikli bir Anadolu lisesi yapmak üzere protokolü imzaladık. 18 ay süremiz var. 18 ay sonra inşallah Sayın Aral Bey okulumuzu yapmak suretiyle Mili Eğitim Müdürümüze teslimini yapacak. dedi.

Eğitime desteğin önemine değinen Vali Dağlı, Alişe böyle bir hizmeti Düzceye yapmalarından dolayı çok teşekkür etti.

- Babamızın ismini yaşatmak büyük bir onur

Şirket sahibi Latif Aral Aliş ise Düzceye bir okul yapmanın kendileri açısından gurur olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

Düzcemize yaklaşık bin kişinin okuyacağı okulu kazandırmak bize gurur kaynağı. Tabii babamızın ismini de yaşatmak büyük bir onur bizim için. Herkese teşekkür ederiz. Okulumuzun ismi de Sarsılmaz Aliş olacak. diye konuştu.

 

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2017, 14:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER