Jandarma ekiplerine haber verdik.

Jandarma ekiplerine haber verdik.

Jandarma ekiplerine haber verdik.

DÜZCE - Düzce&[#]39;nin Yığılca ilçesinde fındık toplayan vatandaş, dağın üst bölgesinde çalışma yapan iş makinelerinin düşürdüğü taşlar nedeniyle ciddi tehlike atlattı.

İlçeye bağlı, Hacıyeri köyünde bahçesinde çalışan Emine Ilğın, fındık topladığı esnada bahçeye büyük kaya parçaları gelmeye başladı.

Aralıksız yaklaşık 10 dakika boyunca kayalardan kaçmaya çalışan kadın, fındık bahçesinde bulunan bağ evine kaçarak kurtulmaya çalıştı.

Kayalardan bir kaçının gizlenmek için girdiği eve isabet etmesi sonucu büyük zarar gören evden yara almadan kurtulan Ilğın, "Yaklaşık 300 metrelik mesafeden aşağıya taşlar yuvarlanmaya başladı. Can havli ile kendimi önce eve sonrada bahçeden attım. Bahçemde fındık topluyordum. Üst yolda hiç bir güvenlik önlemi alınmadan yol yapıyorlarmış. Yolun kenarından aldıkları taşları ormana atan kişiler resmen canıma kastetti." diye konuştu.

Büyük bir tehlike atlattığını anlatan Ilğın, "Sesleri duyunca kendimi dışarı attım. Biraz daha geç kalsaydım taşlar beni ezecekti. Bahçemde bulunan bağ evi de taşlardan dolay yıkıldı. Durumu Jandarma ekiplerine haber verdik. Konu ile ilgili tutanak tutuldu." diye konuştu.

Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, soruşturma başlattı.

Öte yandan, çalışmayı Yığılca Orman İşletmesi adına yol bakım onarım işini ihale usulu alan bir firmanın yaptığı, önlem alınmadan yapılan çalışma hakkında şikayetçi olan köy muhtarlığı ve tehlike atlatan Emine Ilğın&[#]39;ın müracaatı üzerine jandarmanın iş makinası operatörü ve firma yetkililerini ifadeye çağırdığı öğrenildi.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2017, 14:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER