Kapusuz'dan Başkan Yiğit'e ziyaret

Kapusuz'dan Başkan Yiğit'e ziyaret

Kapusuz'dan Başkan Yiğit'e ziyaret

İller Bankası Ankara Bölge Müdürü Erdinç Kapusuz bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Yığılcaya geldi. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer
Yiğitin konuğu olan Kapusuz, ilçede devam eden ve bitim aşamasına gelen altyapı çalışmalarını yerinde inceledi.
İlk olarak Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğitin makamında, ilçede devam eden çalışmalar hakkında değerlendirmeleri ve yaşanan aksaklıkları dinleyen Bölge Müdürü Kapusuz, akabinde Başkan Yiğit ile birlikte sahaya çıkarak incelemelerini yerinde gerçekleştirdiler. Oluşan aksaklıkların giderilmesi talimatını Bölge Müdürü Kapusuz proje mühendislerine bizzat iletti.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ziyaret ile ilgili olarak İller Bankası Ankara Bölge Müdürümüz Erdinç Kapusuz ilçemizde devam eden ve tamamlanma aşamasına gelen altyapı çalışmalarımızı yerinde görmek üzere ilçemize geldiler. Kendilerine gösterdikleri bu incelikten ve yürütülen projelere sahip çıktıkları için ilçem ve ülkem adına ayrıca teşekkür ediyorum. Artık ilçemizdeki altyapı çalışmalarında sona geldik. Son rötuşları yapıyoruz. Herhangi bir aksaklığa mahal vermek istemiyoruz. Bu nedenle çalışmaları yerinde incelemek, takip etmek önemli. Çözüm noktasında da ivedi olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da Bölge Müdürümüzün göstermiş olduğu özen ve alaka çalışmalarımızda başarılı olmamızı sağlıyor. Bu sebeple Müdürüme ilçem adına ayrıca özel bir teşekkürü borç biliyorum ifadelerinde bulundu.

haber

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER