Kaynaşlı Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 100 koli dağıtacak

KORONA VİRÜS SALGINI NEDENİYLE YAŞANAN EKONOMİK SIKINTILARIN ARDINDAN DÜZCE’NİN KAYNAŞLI İLÇESİNDE BELEDİYE BAŞKANI BİROL ŞAHİN, İLK ETAPTA 100 KOLİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE DAĞITACAK

Kaynaşlı Belediyesi ihtiyaç sahiplerine 100 koli dağıtacak

DÜZCE (İHA) – Korona virüs salgını nedeniyle yaşanan ekonomik sıkıntıların ardından Düzce’nin Kaynaşlı İlçesinde Belediye Başkanı Birol Şahin, ilk etapta 100 koli ihtiyaç sahiplerine dağıtacak.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Korona Virüs nedeni ile yaşanan ekonomik kriz nedeni ile ilçede ihtiyaç sahibi ailelere ilk etapta dağıtılmak üzere 100 gıda kolisi hazırladı. Düzce’de yerel bir marketten hibe ile alınan koliler ilçede dağıtımı yapılacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin: "İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Düzce’de yerel bir market zinciri 100 koli gıda katkısında bulunmuştur. Katkılarından dolayı şirketin yönetim kurulu başkanı Şenol Kurt’a teşekkür ederiz. İlk etapta 100 gıda kolisi olarak dağıtım yapacağız. Ama ilçemizde Ramazan ayı dahil 1000 koli dağıtım yapmayı planlıyoruz" dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER