Keskin, mazbatasını aldı

Keskin, mazbatasını aldı

Keskin, mazbatasını aldı

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın katılımlarıyla düzenlenen 6. Olağan Düzce İl Kongresinde yeniden seçilen Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri, seçim kurulundan mazbatalarını alarak göreve resmen başladı.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ilçe seçim kurulu başkanı 1 Ağır Ceza Reisi Halil Okan Şimşekten mazbatasını aldıktan sonra ‘Nerede Kalmıştık dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın kongreye katılması ve Düzcelilerin coşku ile kendilerini karşılamasının memnuniyet verici olduğunu kaydeden AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ikinci dönemde de Düzceye hizmet etmek ve birlik, beraberliğin sürdürülmesi için gayret göstereceklerinin altını çizdi.
Mazbata töreninin ardından konuşan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yaklaşık 15 günden bu yana teşkilatlarımızla yoğun bir süreç geçirdik. Tabi bu mutlu bir yoğunluktu. Yılın son gününde Cumhurbaşkanımız kongremize teşrif ettiler. Cumhurbaşkanımızın kongremize katılması bize büyük bir şeref verdi. Delegelerimize teşekkür ediyorum. 638 delegenin 474 oy ile seçilen bir yönetim kurulumuz oldu. Düzcemize hizmetler yapabilecek çok değerli arkadaşlardan yönetim kurulunu oluşturduk. Amacımız Düzceye hizmet edebilmektir. Bugün de mazbatamızı seçim kurulundan aldık. Nerede kalmıştık diyerek hizmet etmek için gayret göstereceğiz dedi.

Birlik ve beraberlik sürecek
Keskin, Bakanımız Dr. Faruk Özlü, Düzce Milletvekillerimiz Fevai Arslan, Ayşe Keşir, belediye başkanlarımızla, teşkilatlarımız, gençlik ve kadın kollarımız ile birlikte bugüne kadar sürdürdüğümüz birlik beraberlik ortamını bundan sonra da sürdüreceğiz. Proje ve çalışmalarımız için strateji belirleyeceğiz diye konuştu.

Cumhurbaşkanımız Düzceyi ayrı seviyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın Düzceyi ve Düzcelileri sevdiğini belirten Keskin, Cumhurbaşkanımız Düzceyi ayrı seviyor. Düzcede yaşadığı mutluluğu gözlerinde gördük. Düzceli hemşerilerimizin Cumhurbaşkanımızı büyük bir coşku ile karşılaması bizleri ve teşkilatlarımızı çok memnun etti. Hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum. Teşkilatlarımıza birer birer teşekkür ediyorum Gençlik Kollarımıza özellikle teşekkür ediyorum, gerçekten çok büyük bir coşku ile karşıladılar. Kadın Kollarımıza minnettarız. Merkez ilçemiz alanın süslenmesinde çok gayret gösterdi. Tüm teşkilatlarımıza, belediye başkanlarımıza, delegelerimize katılımları için teşekkür ediyorum. Düzceliler bizleri yalnız bırakmadılar, onları seviyoruz ifadelerinde bulundu.
Mazbatalarını alan İl Başkanı Hikmet Keskin ve yeni yönetim kurulu bu anı ölümsüzleştirdiler.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER