Keskin "Talepleri Ankara'ya İleteceğiz"

Keskin "Talepleri Ankara'ya İleteceğiz"

Keskin "Talepleri Ankara'ya İleteceğiz"

Yol-İş Sendikası temsilcileri AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskini ziyaret ederek taşeron konusunda karayolları işçilerinin mağdur edildiğini kaydetti. Keskin, karayolları işçilerinin taleplerini Ankaraya ileteceğini kaydetti.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Yol-İş Sendikası temsilcilerini ağırladı. Parti il binasına gelen sendika temsilcileri, taşeron işçilerin kadroya alınması için başlatılan çalışmada karayolları işçilerinin ayrı tutulduğunu ve yaklaşık 20 bin işçinin mağdur edildiğini belirtti.
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise taşeron yasası ile ilgili birçok işçinin kadroya alınmasının sevindirici olduğunu ancak karayolları gibi bazı sektörlerde sıkıntı yaşandığının bilgisinin kendilerine ulaştığını söyledi. Keskin, Ocak ayının son haftası İl Başkanları toplantısı için Ankarada olacağız. Sizin ve diğer arkadaşların taleplerini ilk olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Dr. Faruk Özlüye ardından da Başbakanımıza ileteceğim. Milletvekillerimizle bu konuda neler yapabileceğimizi konuşacağız. Emanetiniz bizim emanetinizdir. Size bu konu hakkında elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum şeklinde konuştu.

ASKFden hayırlı olsun ziyareti
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ardından Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Başkanı Erdoğan Bıyık ve yönetim kurulunu ağırladı.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2018, 14:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER