LGS Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

HAFTA SONU GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN LİSELERE GEÇİŞ SINAVI (LGS) İÇİN DÜZCE’DE KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. TOPLANTIDA SINAV BOYUNCA ALINACAK TEDBİRLER KONUŞULDU

LGS Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi

DÜZCE(İHA) – Hafta sonu gerçekleştirilecek olan liselere geçiş sınavı (LGS) için Düzce’de Koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda sınav boyunca alınacak tedbirler konuşuldu.

20 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için Düzce’de koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ökkeş Kepek katılım sağladı.

Toplantıda, Düzce’de 96 okulda 442 salonda gerçekleştirilecek olan sınavla ilgili alınacak tedbirler konusunda çeşitli görüş alışverişinde bulunuldu. Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit "Öğrencilerimiz için önem arz eden söz konusu sınavların güven ortamında huzurlu bir şekilde yapılabilmesi için kamu kurum ve kurumlarımızca gerekli tedbirler alınmıştır. Bu süreçte halkımızın da sınav esnasında, sınavların yapıldığı okullara yakın bölgelerde öğrencilerimizin dikkatinin dağılmaması adına hassas davranmaları son derece önem arz etmektedir. Sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar dileriz” ifadelerinde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2020, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER