Madde bağımlılığına dikkati çekti

Düzce'de gerçekleştirilen "Maddeye Değil Spora Bağımlıyız' projesi kapsamında muay thai sporcuları okul önünde gösteri yaptı

Madde bağımlılığına dikkati çekti

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muay Thai Takımı sporcuları, madde bağımlığının zararlarına dikkati çekmek amacıyla okul önünde gösteri gerçekleştirdi.

Maddeye Değil Spora Bağımlıyız projesi kapsamında, Zübeyde Hanım Kız Teknik ve Meslek Lisesi önünde gerçekleştirilen etkinlikte muay thai sporcuları, minder üzerinde yaptıkları gösteri ile öğrencilere bu spor hakkında bilgi verdi.

Muay thai antrenörü Muhammet Bişgin, gazetecilere yaptığı açıklamada, gençleri spora yönlendirmek için birçok çalışma yaptıklarını söyledi.

Bişgin, bu sporu tanıtmak üzere bu projeyi hayata geçirdiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:

Geleceğin teminatı olan gençlerimizi hem madde bağımlılığından uzak tutmak hem de muay thai sporunu tanıtmak için bu çalışmayı yapıyoruz. Bu projemizle 15 liseyi dolaşarak gösteriler yaptık. Okullarda yapmış olduğumuz gösterilerde gençler bizi ilgiyle izledi. Gösteri sonralarında da güzel geri dönüşler aldık. Sadece dövüş sporlarını değil, diğer farklı branşları da tanıtarak gençlerimizi yönlendirmek için çalışma yaptık.

Muhammet Bişgin, ayrıca gençlerin spora alışmaları için daha güzel çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER