Mehmetçiğe fındık gönderdiler...

Afrin'deki Mehmetçiğe fındık gönderdiler

Mehmetçiğe fındık gönderdiler...

Afrinde terör örgütleriyle savaşan Mehmetçiğe manevi destek sağlamak amacıyla Düzcenin Akçakoca ilçesinden bölgenin en önemli tarım ürünü olan fındık gönderildi.
Tüm yurtta olduğu gibi Düzceden de Mehmetçiğe destek sürüyor. Bu kapsamda Akçakoca Muhtarlar Derneği ve Ziraat Odası da Afrindeki Mehmetçiğe fındık götürmek için yola çıktı.
Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat, Afrinde terör örgütleriyle savaşan Mehmetçiğe destek ve moral açısından yola çıkacaklarını belirterek, Akçakoca halkının yanlarında olduklarını bildirmek ve onların yanında olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Muhtarlarımızla yola çıkarak kendilerini Akçakoca halkının ikramı olan yerel ürünümüz Fındık getirerek onlara moral desteğinde bulunacağız dedi.
Akçakoca Ziraat Odası Başkanı Levent Başaran, Muhtarlarımızın Mehmetçiğimize verdikleri destekten dolayı mutluyuz. Biz şu an buradayız ama gönlümüz Mehmetçiğimizle, şimdi buradayız ama şunu bilsinler ki gerektiğinde bizlerde yanlarında olacağımızdan emin olsunlar. Muhtarlarımızın katkılarıyla Akçakoca çiftçileri olarak fındığımızı muhtarlarımız aracılığı ile iletmek istedik. Mehmetçiğimize başarılar diliyoruz ifadelerini kaydetti.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2018, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER