Modern Web teknolojileri anlatıldı

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün düzenlediği “Modern Web Teknolojileri” başlıklı konferansta, sektör temsilcileri ve yazılım mühendisleri bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.Düzce...

Modern Web teknolojileri anlatıldı

Düzce Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nün düzenlediği “Modern Web Teknolojileri” başlıklı konferansta, sektör temsilcileri ve yazılım mühendisleri bilgi ve deneyimlerini öğrencilerle paylaştı.

Düzce Teknopark Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; öğretim elemanları, firma temsilcileri ve Düzce Üniversitesi öğrencileri katılım gösterdi.

Konferansın açılış konuşmasını gerçekleştiren Düzce Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden Öğretim Üyesi Abdullah Talha Kabakuş, yazılım programlarının önemine değinerek, teknolojinin her alana girerek dijital bir dönüşüm yaşandığını ifade etti. Konferansta, modern web teknolojilerinin alanında uzman kişilerce anlatılacağını söyleyen Kabakuş, etkinliğin herkes için faydalı olmasını dileyerek, katılımcılara teşekkür etti.

Kullanış alanı en geniş yazılım programlarının anlatıldığı konferansta; Proto Yazılım Kurucu Ortakları Volkan Alay ve Polat Ayman “Modern Web Mimarileri” hakkında sunum yaparken, Proto Yazılım Mühendisleri; Merve Yılmaz “HTML, CSS”, Murat Erkan Yalçın “Javascript”, Barış Aslan “React” programları hakkında sunum yaptı. Yazılım Mühendisi Metin Kahveci ise “Node.js (Backend)” programı hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2019, 12:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER