MÜSİAD 97.Genel İdare Kurulu Toplantısına katılımI

MÜSİAD 97.Genel İdare Kurulu Toplantısına katılım

MÜSİAD 97.Genel İdare Kurulu Toplantısına katılımI

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi, MÜSİAD Aksaray Şubesinin ev sahipliğinde düzenlenen MÜSİAD 97. Genel İdare Kurulu Toplantısına katılım sağladı.
MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsa Şengüloğlu ve yönetim kurulu üyelerinin Mescid-i Aksa ziyareti sebebiyle toplantıya Şube Başkan Yardımcısı Serkan Verep ve Şube Müdürü Fatih Güngör katılım sağladı.
MÜSİAD Düzce Başkan Yardımcısı Serkan Verep toplantı ile ilgili yapmış olduğu değerlendirmede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Mehmet Danişin katılımıyla Gıda, tarım ve hayvancılık konusu üzerine toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantı öncesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı yetkisi dahilinde yer alan üyelerimizin yaşamış olduğu ve ilimizde bulunan sorunlar ve çözüm önerileri üzerine hazırlamış olduğumuz raporu takdim ettik. Raporumuzda fındık arazilerine verilen desteklemeler, TMOnun fındık alımındaki rolü, ilimizde bulunan sulama kanallarının durumu ve hayvancılık ve hayvancılık sahaları ile ilgili yaşanan sorunlara değindik dedi.

Güncelleme Tarihi: 13 Ekim 2017, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER