Okul müdürü ve yardımcılarından büyük fedekarlık Yapıyorlar

Okul müdürü ve yardımcılarından büyük fedekarlık Yapıyorlar

Okul müdürü ve yardımcılarından büyük fedekarlık Yapıyorlar

Düzcede yaşanan depremlerin ardından prefabrike yapıda eğitim-öğretime devam eden Namık Kemal İlkokulunda müdür ve yardımcıları yaz boyunca okulun tadilatında çalıştı. Okulun prefabrike havasından kurtulması için çalışan ekip, okulu elden geçirdi.
Düzcede yaşanan depremlerle yıkılan ve yerine prefabrike okul yapılan Namık Kemal İlkokulu, önümüzde ki yıllarda yeni binasına kavuşacak. Ancak bu yıl okula yeni başlayacak ilkokul öğrencileri ile mevcut öğrencilerin prefabrik okul psikolojisinden kurtulmaları için Okul Müdürü Ali Kemal Ardıç ve müdür yardımcıları tüm yaz boyunca çalıştılar.
Namık Kemal İlkokulu yönetimi okullar kapanır kapanmaz yeni eğitim öğretim sezonuna hazırlık çalışmalarına başladı. Bu kapsamda önce 286 adet floresan lambayı sökerek yerine LED lambalar monte edildi. Okul koridorları stropiyer döşendi. Zemin balıkları yapıldı ve kenarlar yenilendi. 24 dersliğin tamamı elden geçirilerek boyaları yapıldı, sıralar cilalandı, boyandı. Okulun diğer birimlerindeki eksiklikler giderildi. Bahçe kapıları boyandı, okul girişi ve tüm diğer tabelalar yenilendi. 380 adet masa üstleri temizlenerek yeni ve temiz bir görünüme kazandırıldı. Yaklaşık 40 gün süren bakım çalışmaları sonucunda okul yeni eğitim-öğretim sezonuna hazırlandı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER