Özel eğitim sınıfı öğrencilerinin üniversite hayalini gerçekleşti

Özel eğitim sınıfı öğrencilerinin üniversite hayalini gerçekleşti

Özel eğitim sınıfı öğrencilerinin üniversite hayalini gerçekleşti

Beyciler Ortaokulu Özel Eğitim 6. sınıf öğrencileri, bir günlüğüne Düzce Üniversitesi öğrencisi olarak en çok arzuladıkları üniversiteli olma hayalini gerçekleştirdi.
Öğrencilerinin yoğun isteklerine duyarsız kalamayan Özel Eğitim Öğretmenleri Büşra Buse Arat ve İmran Çelik, öğrencileri ile birlikte, Düzce Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Özel Eğitim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Fidan Özbeyin davetlisi olarak Düzce Üniversitesini ziyaret etti.
Eğitim Fakültesi Dekanlık makamında Dr. Öğr. Üyesi Fidan Özbey tarafından karşılanan öğrenciler, Özbeye çiçek hediye ettiler. Misafir öğrencilerin merak ettiği konular hakkında açıklamalar yapan Fidan Özbey, zihinsel engelli öğrencilere Düzce Üniversitesini tanıtan materyaller ve hediyeler verdi.
Arş. Gör. Muhammed Bahtiyar eşliğinde, Düzce Üniversitesi Orman Fakültesinde yer alan Herbaryum ve Doldurulmuş Hayvan Müzesini gezen öğrenciler, burada Orman Fakültesi Öğretim Görevlisi Serdar Aslan tarafından bilgilendirildi.
Öğle yemeğini de Düzce Üniversitesi öğrencileriyle birlikte yiyen Beyciler Ortaokulu Özel Eğitim 6. sınıfı öğrencileri, yemekten sonra Dr. Öğr. Üyesi Fidan Özbeyin İlköğretimde Kaynaştırma dersine girerek bir günlüğüne de olsa üniversiteli olma mutluluğunu yaşadı.

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2018, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER