Pedallar Şırnak'ta şehit düşen askerler için çevrildi

- Düzce Bisiklet Kulübü üyeleri, Şırnak'ta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerleri anmak amacıyla bisiklet turu düzenledi

Pedallar Şırnak'ta şehit düşen askerler için çevrildi

DÜZCE - Düzcede, Şırnakta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerleri anmak amacıyla bisiklet turu düzenlendi.

Cedidiye Meydanında toplanan Düzce Bisiklet Kulübü üyeleri, ellerinde Türk bayraklarıyla Şehitler ölmez vatan bölünmez sloganı ile kent içinde bisikletleriyle tur attı.

Çevredeki vatandaşların da alkış ve bisikletleriyle destek verdiği grup, şehir turunun ardından Düzce Şehitliğine geldi. Burada, İstiklal Marşının okunmasının ardından, Şırnakta askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan askerler ve tüm şehitler için dua okundu.

Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Şırnakta meydana gelen helikopter kazasının kendilerini derinden etkilediğini söyledi.

Şırnaktan gelen acı haberin Türkiyeyi üzüntüye boğulduğunu aktaran Aksu, Türk bayrakları ile şehir merkezinden geçip şehitliğimizde, Şırnak ve tüm şehitlerimiz için dua ettik. Bu tur ile farkındalık oluşturmak istiyoruz. Bu duyarlılığı tüm topluma yaymak istiyoruz. şeklinde konuştu.

Aksu, bisiklet turuna katılıp şehitler için pedal çeviren katılımcılara teşekkür etti.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2017, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER