Rafting Milli Takımı'ndan Vali Dağlı'ya ziyaret

Rafting Milli Takımı'ndan Vali Dağlı'ya ziyaret

Rafting Milli Takımı'ndan Vali Dağlı'ya ziyaret

DÜZCE - Dünya Rafting Şampiyonasında Türkiyeyi temsil edecek Rafting A Milli Takımı, Düzce Valisi Zülkif Dağlıyı makamında ziyaret etti.

Japonyada ekimde düzenlenecek şampiyona öncesinde Düzcede kamp yapan Rafting A Milli Takımının sporcuları ve Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu Rafting Asbaşkanı Fikret Yardımcı, Vali Dağlıyı ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Asbaşkan Yardımcı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Rafting Milli Takımının bugüne kadar Türkiyeye 167 madalya kazandırdığını söyledi.

Takımın çok önemli bir pozisyonda olduğunu aktaran Yardımcı, Takımımız, önümüzdeki günlerde Japonyada yapılacak olan Rafting Dünya Şampiyonası için son hazırlıklarını Düzcede sürdürüyor. Bugünlerde ülkemizde bazı sıkıntılardan dolayı bu mücadele daha da önemli hale geldi. Ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırıp İstiklal Marşımızı Japonyada bir daha dinletmek istiyoruz. Ülkemize yeni madalya alabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. şeklinde konuştu.

Çok güzel bir kamp geçirdiklerini anlatan Yardımcı, Her şey çok güzel gidiyor. Mükemmel bir motivasyon ile kampı bitireceğiz. ifadesini kullandı.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı ise önemli bir gelir kaynağı olan rafting sporuna her zaman destek verdiklerini belirtti.

Düzcenin rafting konusunda önemli bir yerde olduğunu kaydeden Dağlı, İlimiz, avantajlı durumda. İstanbul ve Ankaraya yakın ve spora elverişli en iyi parkur Düzcede bulunuyor. Ben Rafting A Milli Takımının başarılarını biliyorum. Ne denli çalışma yaptıklarını da izleme fırsatı buldum, Japonyadaki şampiyonada da başarı göstereceklerine gönülden inanıyorum. değerlendirmesinde bulundu.

Melen Çayının baraj havzasında olduğunu ifade eden Dağlı, Biz parkuru İSKİ ve DSİ ile önümüzdeki yıllardan itibaren yapay bir parkur halinde düzenleyeceğiz. Raftingin ilimizde sürmesi için girişimlerimiz devam ediyor. İlimizin kazanmış olduğu bu imkanı değerlendirip geliştireceğiz. diye konuştu.

Ziyaret sonunda Vali Dağlıya, Rafting A Milli Takımı forması hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Eylül 2017, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER