Rektör Çakar'ın Açık Kapı Uygulaması

Rektör Çakar'ın Açık Kapı Uygulaması

Rektör Çakar'ın Açık Kapı Uygulaması

Yönetimde şeffaflık ve hesap verebilirlik ilkelerine önem veren Düzce Üniversitesi, katılımcı yönetim modelinin bir gereği olarak başlattığı Açık Kapı Uygulamasına yaz aylarında da tüm hızıyla devam ediyor.
Öğretim elemanları, idari personeller ve öğrenciler başta olmak üzere tüm mensuplarının, fikir, görüş ve önerilerini dinlemek ve çözüm yolları geliştirmek amacıyla Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar tarafından hayata geçirilen Açık Kapı Gününün 15.si Rektörlük Makamında gerçekleştirildi.
Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Açık Kapı Gününe katılan mensupların kendisine ilettiği eğitim-öğretim, bilimsel araştırma, sosyal sorumluluk ve bölgesel kalkınma gibi birçok konu hakkında değerlendirmelerde bulundu.
Gün boyu süren Açık Kapı Gününde katılımcılarla farklı alanlara ait birçok konuyu istişare ettiklerini belirten Rektör Çakar, ortaya çıkan fikir ve çözüm önerilerinin Düzce Üniversitesinin kurumsallaşmasına ve gelecek vizyonuna önemli katkılar sağladığını dile getirerek Düzce Üniversitesinin iç ve dış paydaşlarıyla etkileşimini en üst düzeyde tutmaya devam edeceklerini ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER