Şehit Altınbaş'ın adı kütüphanede yaşatılacak

- Düzce'de açılışı yapılan kütüphaneye, Şırnak'ta şehit düşen polis memuru Sabri Altınbaş'ın adı verildi

Şehit Altınbaş'ın adı kütüphanede yaşatılacak

DÜZCE - Şırnakta 10 Kasım 2015te teröristlerin yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polis memuru Sabri Altınbaşın adı, Düzcede bir kütüphaneye verildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünce hazırlanan Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ekiplerince Cumayeri Ortaokulu binasında hazırlanan Z kütüphanenin açılışına, Vali Zülkif Dağlı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Alay Komutan Vekili Albay Mustafa Çetinkaya ile şehidin babası Zeki, annesi Necmiye, eşi Sevcan Altınbaş katıldı.

Vali Dağlı, açılışta yaptığı konuşmada, şehit Sabri Altınbaş adına oluşturulan kütüphanenin hayırlı olmasını diledi. Şırnakta şehit olan Sabri Altınbaşın adının bu sayede yaşatılacağını ifade eden Dağlı, şöyle konuştu:

Şehidimizin adını verdiğimiz bu kütüphane bizim için çok önemlidir. Bugün bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkürler. Bu kütüphaneler vasıtasıyla okuyacağız. Teknoloji bağımlılığından bu sayede kurtulacağız. Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan Emniyet Genel Müdürlüğüne de teşekkür ediyoruz.

İl Emniyet Müdürü Deniz, Zeytin Dalı Harekatında şehit düşenlere Allahtan rahmet diledi.

Şehidin isminin verildiği kütüphanenin, Toplum Destekli Polis Müdürlüğü tarafından en ince detayına kadar düşünülerek hazırlandığını ifade eden Deniz, Şehidimizin adının verildiği bu kütüphaneyi çocuklarımıza kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Şimdi iş çocuklarımızda, çok okumalılar, geleceğe hazırlanmalılar. Çünkü ülke yönetiminde onlar söz sahibi olacak. dedi.

Ülke genelinde okul önlerinde güvenlik önlemi alındığını vurgulayan Deniz, Okul çevrelerinde öğrencileri hedef alan insanlar olduğunu biliyoruz. Eğer çocuklarımızı kötü amellerine hedef etmeye çalışırlarsa, onlar da bizim hedefimiz olacak. Bu anlamda öğrencilerimizi rahatsız ederlerse, ülkemizin geleceği ile oynarlarsa en ağır ceza ile cezalandırılacaklardır, bunda hiç tereddüt olmasın. ifadelerini kullandı.

Şehidin eşi Sevcan Altınbaş da şehitlere verilen önem veren ve eşinin isminin yaşatılması adına emeği geçenlere teşekkür ederek, Bugün hem benim hem ailem için unutulmaz bir gün. Emeği geçen, bizleri de unutmayan tüm polislerimize teşekkürlerimi sunuyorum. dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde kütüphanenin açılışı yapıldı. Şehit ailesi ile kütüphaneyi gezen Vali Dağlı, bir süre çocuklarla sohbet etti.

haber

haber

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2018, 10:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER