Şehit annesi: "Elimden gelse onların iplerini kendim çekerim"

Şehit annesi: "Elimden gelse onların iplerini kendim çekerim"

Şehit annesi: "Elimden gelse onların iplerini kendim çekerim"

15 Temmuz Şehidi Düzceli Emniyet Müdürü Ufuk Baysanın annesi Hanife Baysan İçim yanıyor, elimden gelse onların iplerini kendim çekerim dedi.
15 Temmuz gecesi Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığının bombalanması sırasında şehit olan Düzceli Şehit Emniyet Müdürü Ufuk Baysanın Beyköy Beldesinde annesi Hanife Baysan FETÖ terör örgütüne duyduğu öfkeyi dile getirerek Elimden gelse onların iplerini kendim çekerim. İçim yanıyor. İki gündür televizyona baktıkça içim yanıyor. O bombalar düştükçe sanki benim içime düşüyor. Yanıyor içim. Elimden gelse kendim çekerim onların ipini. Ah benim yavrumu yediler dedi.
Şehit Babası Ramazan Baysan ise o gece oğlu ile yaptığı son telefon görüşmesinde kendilerini uyardığını belirterek Allah bir daha 15 Temmuzu yaşatmasın. 15 Temmuzu gerçekleştiren yapan insan olmayan o insanların kökleri kurusun. Onların verdikleri zaralar ölçülemeyecek kadar. Oğlum o gece bizi aradı. Saat 23.30 civarıydı. Telefon çaldı ‘anne baba nasılsın dedi. ‘Kapıyı pencereyi kapatın size ulaşmak isteyen olursa kendinizi koruyun dedi. Ondan sonra bir daha ulaşamadık. Gelin kızımı aradım, o da ulaşamadı. Sonradan şehit düştüğünü öğrendik ifadelerinde bulundu.
15 Temmuz Şehidi Ufuk Baysan dualarla anıldı.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2017, 12:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER