TÜFAD Düzce şubesinin açılışı yapıldı

TÜFAD Düzce şubesinin açılışı yapıldı

TÜFAD Düzce şubesinin açılışı yapıldı

TÜFAD Düzce il binasının açılışı yapıldı. Açılışa Konfederasyon Başkanı İsmail Dilber ve Düzce dışından gelen misafirler ve tüm taban birlikleri katıldı.
Türkiye Faal Antrenörler Derneği (TÜFAD) Düzce Şubesi yeni binasına kavuştu. İbrahimoğlu iş merkezinde bulunan dernek binasının açılışı yapıldı. Açılışa katılan TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber, Yeni mekanınız hayırlı olsun. Fakat bu mekan sizlere ufak gelecek daha geniş ve ferah bir yere taşınmanız gerekir. Biz federasyon olarak 25 Bin TL vereceğiz dedi.
Türkiyede 56 ilde TÜFAD Şubesinin olduğunu belirten Dilber; Diğer illerde de yapılanmaya gidiyoruz. Düzce ilinde antrenör sayımız yeterli sayıda. Fakat yine de biz buraya antrenör kursu verdik ve geçtiğimiz hafta sonu Antrenör ordusuna 30 kişi daha katıldı. Bu sevindirici bir olay. Düzce ilinde en çok beni mutlu eden unsur tüm taban birliklerinin iç içe olması ve çok iyi anlaşmaları bazı illerde bunu bulmak mümkün olmuyor. Bu da Düzce ili için gerçekten artı olarak ön plana çıkıyor dedi.
TÜFAD binasının açılışına İsmail Dilberin yanı sıra Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Osman Tezcan, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bolu ve Türkiye Futbol Federasyonu Konfederasyon Üyesi ve Düzce Amatör Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Bıyık, Türkiye Futbol Federasyonu Düzce İl Temsilcisi Gökhan Karadağ Düzce İl Hakem Kurulu üyeleri, Düzce Saha komiserleri Derneği Yönetimi, Düzce TÜFAD üyeleri ve taban birlikleri katıldı.
İsmail Dilberin yeni alınacak olan Düzce TÜFAD binası için vermeyi taahhüt ettiği 25 Bin TL ye Düzce ASKF Başkanı Erdoğan Bıyık da 5 Bin TLlik bir katkı yapacağını ifade etti. Bıyık; Düzcede bulunan tüm taban birlikleri birbirleri ile uyum içinde çalışıyor. Bu da bizleri mutlu ediyor. TÜFAD binası ilimize hayırlı olsun dedi.

haber

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2017, 09:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER