Üniversite, Düzceli öğrencileri ağırladı

Üniversite, Düzceli öğrencileri ağırladı

Üniversite, Düzceli öğrencileri ağırladı

Düzce Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün işbirliği ile düzenlenen Düzce Üniversitesi Tanıtım Günleri etkinliğinde, liseli öğrenciler Düzce Üniversitesinin yerleşkelerini ve fakültelerini gezdiler.
Geleceğimizin teminatı olan orta öğretim öğrencilerini; üniversite yaşamına hazırlamak, onlara yol göstererek kariyer planlamalarında katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen tanıtım günlerinde; misafir öğrenciler, Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Orman Fakültesi, Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Tıp Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesine ziyaret gerçekleştirdiler.
Düzce Üniversitesinin fakültelerinde görev yapan akademisyenler tarafından bilgilendirilen üniversite adayı gençler, yapılan çalışmaları, laboratuvarları ve derslikleri yerinde inceleme fırsatı bularak, merak ettikleri konular hakkında yetkililerce bilgilendirildiler.
Etkinlik süresince Düzce Üniversitesini; Düzce Fen Lisesi, Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Düzce Turgut Özal Anadolu Lisesi, Düzce 15 Temmuz Anadolu Lisesi, Farabi Anadolu Lisesi ve Düzce Arsal Anadolu Lisesi ziyaret etti.

haber

haber

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2018, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER