Üniversite öğrencileri ana sınışı kazandırdı

Üniversite öğrencileri ana sınışı kazandırdı

Üniversite öğrencileri ana sınışı kazandırdı

Düzce Üniversitesi öğrencilerinin katkılarıyla Musababa Ortaokulunda ana sınıfı ve zeka oyunları sınıfı açıldı.
Düzce Üniversitesi Okul Öncesi Öğrenci Topluluğunun katkılarıyla oluşturulan anasınıfının açılışına Vali Zülkif Dağlı, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, öğrenciler, öğretmenler katıldı.
Anasınıfında eğitim görecek olan 16 öğrencinin mutlulukları gözlerinden okunurken, kendilerine bu imkanı veren herkese teşekkür etmeyi de ihmal etmediler.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Vali Dağlı çocuklarla ilgilenerek onlarla sohbet etti.
Anasınıfı ile ilgili bilgi veren Vali Dağlı, Öğrenci topluluğumuz burası dört duvar halindeyken anasınıfı haline getirdiler. Bugün itibariyle çocuklarımız eğitime başladılar. Üniversitenizin Okul Öncesi Öğrenci Topluluğuna teşekkür ediyoruz dedi.
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada özellikle zeka oyunları sınıfının bilimsel temelli düşünme, proje temelli anlama becerilerini ortaya koyma açısından çok önemli olduğu vurgulandı.
Öğrencilerin ulusal ve uluslararası düzeyde yeteneklerini sergileyebilecekleri kişilere dönüşmelerinin hedeflendiği dile getirilerek öğrencilerimizin okulu sadece bir sınav yeri gibi görme değil de oyun ortamında da düşünerek başka yollarında olabileceğini göstermek için sponsorlarımızın desteğiyle yapımı tamamlanan zeka oyunları sınıfımızın okuldaki tüm öğrencilere katkı sağlayacağını düşünüyoruz denildi.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2017, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER