Üniversite'den "Kış Şarkıları" Konseri...

Üniversite'den "Kış Şarkıları" Konseri...

Üniversite'den "Kış Şarkıları" Konseri...

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Müzik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Filiz Kayanın hazırlamış olduğu Kış Şarkıları başlıklı konserde, katılımcılara müzik ziyafeti verildi.
İstiklal Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere; Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Yıldız Doyran ile öğretim elemanları ve öğrenciler katılım gösterdi.
Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede; Yrd. Doç. Dr Filiz Kaya (klasik kemençe), Berkin Işık (klasik gitar), Nail Üçyol (perküsyon), Yrd. Doç. Dr. Haluk Yücel (ud) görev alarak, birbirinden değerli eserleri icra ettiler.
Konser sonunda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç, Bu etkinliğin gerçekleşmesi için baştan sona kadar emek sarf eden Yrd. Doç. Dr. Filiz Kaya ve bestesiyle bizim gönül penceremize dokunan Yrd. Doç. Dr. Haluk Yüceli tebrik ediyorum. Sanat çok önemli bir iklim, hepimiz gün boyunca yorgunluklar taşıyoruz. Sanat bizi bu yorgunluklardan uzaklaştıran bir alan. Müzikler sayesinde bir saattir başka bir iklime geçtik. diyerek bu etkinlikleri düzenleyen Müzik Bölümüne ve etkinliklere katkı sunan herkese teşekkür etti.
Etkinlik sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlhan Genç ile Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emine Yıldız Doyran, programda emeği geçenlere teşekkür belgesi takdim etti.

haber

haber

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 09:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER