Vali Dağlı; Şehit ve Gazi Aileleri ile İftar' da Bir Araya Geldi

Düzce'de şehit ve gazi yakınları iftarı

Vali Dağlı; Şehit ve Gazi Aileleri ile  İftar' da Bir Araya Geldi

DÜZCE - Düzcenin Yığılca ilçesinde düzenlenen iftar programında, şehit ve gazi yakınları oruçlarını birlikte açtı.

Yığılca Belediyesi tarafından organize edilen iftar programına Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Yığılca Kaymakamı Muhammet Furkan Sancaktutar, Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra, iş adamı Ali Ağaoğlu katıldı.

Program sonunda konuşan Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, tüm katılımcılara anlamlı programa katıldıkları için teşekkür etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Kesin de programda emeği geçenlere teşekkür etti.

İftar programına katılan iş adamı Ali Ağaoğlu da kendisini artık Yığılcalı olarak gördüğünü kaydetti.

Ülkenin bu zor günlerde yatırımlara ihtiyacı olduğunu ifade eden Ağaoğlu, Allah nasip ederse burada dünyanın en çevreci çimento fabrikasını kuracağız. Yığılcalı olup İstanbuldaki şantiyelerde çalışan yüzlerce vatandaşımız var. Burada fabrika kurulduğu zaman o kardeşlerimiz burada iş imkanına kavuşmuş olacak. Ülkemiz maalesef büyük bir abluka altında. Güçlü bir Türkiyeyi istemeyenlerin üzerimizde oynadığı oyunları çok iyi biliyoruz. Ancak biz bu zor şartlarda bile bu yatırımı inşallah gerçekleştireceğiz. dedi.

Konuşmaların ardından Düzce Valisi Zülkif Dağlı, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve iş adamı Ali Ağaoğluna desteklerinden dolayı plaket verdi.

Program Fatih Yardımın seslendirdiği ilahi konseri ile sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2017, 20:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER